TUOTEMYYNTI
VESIPIIPPU hengitysteiden kostutukseen
NHS -vesipiipun käyttäjäryhmiä ovat muun muassa astmaatikot, laulajat, flunssapotilaat ja puhetyöläiset. Vesipiippua voidaan käyttää astmalääkkeen oton yhteydessä, ärtyneen nielun ja kurkun lievitykseen sekä äänihuulten huoltoon. Soveltuu myös lasten käyttöön. Pienen kokonsa ja materiaalinsa vuoksi helppo kuljettaa mukana.

Hinta 17,00


 

NENÄHUUHTELUKANNU

Nenä on herkkä elin joka tarvitsee säännöllistä hoitoa ja huolenpitoa. Ilman laadun heikkenemisen vuoksi monilla ihmisillä on nenän alueen allergisia oireita. Näistä johtuvat oireet esiintyvät mm. kroonisena nuhana ja tukkoisuutena. Limakalvojen säännöllinen puhdistaminen irrottaa erilaiset sairauksia aiheuttavat pölyt ja bakteerit ja näin pysymme terveempinä. Se on helppokäyttöinen ja soveltuu hyvin päivittäiseen käyttöön.

Hinta 22,00
LIHAS- JA FASKIHUOLTOON:

NERO-HIERONTAKAARI
Nero hierontakaarella apu kiristäviin lihaksiin ja lihaskalvoihin, voit painella kipupisteitä ja rauhallisesti käsitellä lihaskalvoja.
 Hierontakaari soveltuu myös perinteiseen hierontaan.  

Hinta 49,00


NERO-JUOKSIJA
Nero-juoksija sopii erinomaisesti itsehoitovälineeksi. Nero on itsehierontaan ja lihaskalvo(faskia)-käsittelyyn kehitetty lämpökäsitellystä puusta valmistettu kaari. Nero-juoksijan käyttö on yksinkertaista ja helppoa.  Hinta: 35,00


OSTA YHTEISHINTAAN 75,00!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti